Selecteer een pagina

Webdesign

Net als met uw huisstijl, is uw website een mooie kans om het unieke karakter van uw bedrijf te tonen. Een website is tegenwoordig hét visitekaartje van uw bedrijf of organisatie. Naast dat uw website er mooi uit moet zien moet het ook functioneel werken. Alle websites worden gebouwd met een opensource beheersysteem en worden responsive gebouwd. De website wordt op alle devices, van smartphone tot desktop optimaal weergegeven.

Vanzelfsprekend wilt u uw bedrijf of organisatie bij het grote publiek onder de aandacht brengen. Samen met u gaan e opzoek naar het gewenste resultaat. We vertalen uw online doelstellingen naar een effectieve website die uw doelgroep aanspreekt en toe zet tot actie. 

Portfolio

Dit verzorgen wij:

U

Domeinnaam

Een domeinnaam is de naam waarmee bezoekers uw website bezoeken. Wij verzorgen dit graag voor u! Samen met u opzoek naar een geschikte naam voor uw website.

Hosting

Hosting is de plek waar uw website opgeslagen staat en zorgt ervoor dat uw website bereikbaar is, zodat uw klanten hem kunnen bezoeken. Dit verzorgen wij graag voor u!

Design

Uw website is het visitekaartje van uw bedrijf of organisatie. Het design van de website verzorgen wij dan ook graag. Heeft u al een huisstijl dan gebruiken wij deze voor de website. Heeft u die nog niet, dan kunnen wij dit ook verzorgen.

SSL Certificaat

Tegenwoordig is een veilige website heel belangrijk. Daarom installeren wij graag goede SSL certificaten op uw website. Uw krijgt dan een https url met een slotje ervoor. Hierdoor kunnen uw website bezoekers met een gerust hart surfen op uw website!

“Samen met u opzoek naar het gewenste resultaat voor uw website.”

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!

Marinus Poststraat 17
2235 XA Valkenburg ZH

06 23 22 39 48

karendemooy@live.nl