Selecteer een pagina

Welkom bij

Karen de Mooij

Grafisch Vormgever!

Wat kan ik voor u betekenen?

Huisstijlen

Iedereen heeft een aantal unieke kwaliteiten en talenten die hem of haar bijzonder maakt. Niemand is hetzelfde en ook uw bedrijf of organisatie heeft dat ene speciale kenmerk dat u onderscheidt van de rest. Het is mijn taak om dit tot uitdrukking te brengen in een stijl die aansluit bij uw profiel en wat uw doelgroep inspireert. Met behulp van kleur, vorm en typografie, ontwerp ik graag voor u de visuele identiteit die laat zien waarom u anders bent en u herkenbaar maakt voor uw publiek.

Drukwerk

De komst van het web heeft veel veranderd maar er zijn van die momenten waarbij we nog steeds niet zonder een mooi stukje papier kunnen. Van visitekaartjes tot briefpapier, van brochures tot posters, papier is nog altijd onmisbaar, ook voor uw organisatie of bedrijf. Naast het maken van een aansprekend ontwerp geef ik u ook graag goed advies bij het maken van uw keuzes, van papiersoort tot inhoud.

Website

Net als met uw huisstijl, is uw website een mooie kans om het unieke karakter van uw bedrijf te tonen. Een website is tegenwoordig hét visitekaartje van uw organisatie. Naast dat uw website er mooi uit moet zien moet het ook functioneel werken. Alle websites worden gebouwd met een opensource beheersysteem en worden responsive gebouwd (ze passen zich aan naar het beeldscherm formaat van het apparaat)

Overzicht Diensten

Grafisch Ontwerp

Logo

Huisstijlen

Typografie

Print

Visitekaartjes

Brochures

Posters & Flyers

Geboorte & trouwkaarten

Webdesign

Website design

Content

Social media

Fotografie

Newborn

Portret

Familie

Trouwen

Karen de Mooij Grafisch vormgever

Ik ben een grafisch vormgever uit Valkenburg ZH. Het is mijn passie om creatieve ideeën tot leven te laten komen en mensen of bedrijven te helpen bij het communiceren van hun unieke boodschap. Ik ben in staat om u van dienst te zijn voor zowel uw digitale als print communicatie.

Portfolio

Drukwerk

jaarboeken

drukwerk

flyers & Folders

Drukwerk

Geboorte -en trouwkaarten

Grafisch ontwerp

logo’s

Webdesign

Websites

Fotografie

Bruiloften

fotografie

Newborn & kinderen

Fotografie

Fotoshoot

Ik werk onder andere voor…