Selecteer een pagina

Fotografie

Welkom op de pagina over fotografie! Ik ben naast grafisch vormgever ook fotograaf. Op deze plek vindt je alle informatie over de shoots die ik aanbiedt en kan je mijn portfolio bekijken. Ik hoop dat ik je kan inspireren en vooral nieuwsgierig kan maken naar wat ik voor jou kan betekenen. Neem een kijkje, scroll door mijn foto’s en laat deze zelf hun verhaal vertellen. Wil je graag meer informatie, neem dan gerust contact met me op. Geen idee is te gek, geen vraag is overbodig!

Trouwfotografie

Bekijk alle foto’s

Newborn

Bekijk alle foto’s

Gezin

Bekijk alle foto’s

Kinderen

Bekijk alle foto’s

Love

Bekijk alle foto’s

Product

Bekijk alle foto’s

Interesse in een fotoshoot? Neem contact op!

Marinus Poststraat 17
2235 XA Valkenburg ZH

06 23 22 39 48

karendemooy@live.nl